INTERIEURVISUALS

Sfeervolle interieurvisualisaties gebaseerd op de laatste trends van NU. Onze visualisers hebben een achtergrond in interieurstyling en combineren deze vaardigheden met visualisatiesoftware voor de meest sfeervolle en fotorealistische interieurvisuals. Ontdek zelf de sfeervolle visuals die wij recent hebben gemaakt.

Foto
Foto
Foto

CUSTOM FIT VISUALS

Een groot deel van onze bibliotheek bestaat uit meubels die wij op maat gemaakt hebben, omdat deze het beste bij de interieurstijl van de woning passen. Vrijwel alle meubels, materialen en afwerkingen zijn mogelijk om toe te passen in een interieurvisualisatie.

Optimized and personal WORKFLOW

Onze interieurvisualisers nemen contact met je op voor een intake van het project. Welke stijl past het beste bij de doelgroep en je organisatie. Op basis hiervan maken wij een moodboard op maat waar de meubels, vloer- en muurafwerking en accessoires op gepresenteerd zijn. De look en feel van het moodboard verwerken wij in de interieurimpressies. Zo kunnen wij direct maken wat afgesproken is en aansluit bij jouw verwachtingen. Resultaat is een hoogwaardige op maat gemaakte interieurimpressie met een korte doorlooptijd en weinig faalkosten.

VISUALS MEETSFLOORPLANS

Groot voordeel van alles onder één dak is dat wij de sfeerplattegronden en interieurimpressies op elkaar aan kunnen laten sluiten. Zo ontstaat er eenheid en herkenbaarheid.

Diensten

  • Interieurimpressie woningen
  • Interieurimpressie kantoor
  • Interieurimpressie appartement
  • Interieuranimatie
  • Woningtour
  • Interieurstyling advies

Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op