Home diensten Foto en Video

FOTO EN VIDEO

Nuvastgoed heeft jaren ervaring met het in beeld brengen van vastgoed voor een diversiteit aan doeleinden. Of u nu projectontwikkelaar, vastgoedbelegger of makelaar bent, bij ons kunt u terecht voor doelgerichte fotografie en video van uw vastgoedproject. Bij Nuvastgoed fotograferen en filmen we met aandacht voor compositie en lijnen in sfeervolle reportages. De samenkomst van architectuur en lifestyle is de basis voor onze beelden.

Foto
Foto
Foto

Impress and stand out

Het verschil zien tussen opvallen en indruk maken. Onze foto- en videografen zijn allround opgeleid en hebben allen een specialisatie en passie voor architectuur. Ze hebben gevoel voor compositie, strakke lijnen en gaan door tot ze het perfecte beeld hebben. Foto- en videografie van Nuvastgoed, je merkt het verschil.

It's a lifestyle

Het is ons vak! We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Altijd op zoek gaan naar het beste beeld zonder storende elementen. Even een vuilnisbak verplaatsen of wachten tot die persoon precies op de plek loopt waar je hem wil hebben. Zonder deze eigenschappen hebben onze foto- en videografen bij ons geen bestaansrecht.

There’s more

Uniek bij Nuvastgoed is dat wij een totaalpakket voor je vastgoedproject kunnen aanbieden. Dit geldt natuurlijk ook voor de fotografie die samenwerkt met alle andere teamleden. Voor de brochures en websites vangen we de juiste sfeerbeelden, voor de exterieurvisualisaties zorgen we voor de juiste fotoinpassingen en voor de interieurvisualisaties voor passende uitzichten. Ook de videografen werken samen met de animators om de impressies in te passen in de videoanimaties.

Foto

Voor
ontwikkelaars

Lees meer
Foto

Voor
Beleggers

Lees meer
Foto

Voor
Makelaars

Lees meer
Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op