Home dienstenFOTO EN VIDEOWoningprojecten

Woningprojecten

Is jouw woningproject gerealiseerd en ben je op zoek naar een professionele en sfeervolle documentatie hiervan? Nuvastgoed heeft jaren ervaring met het vastleggen van nieuwbouwprojecten voor portfolio- en verkoopdoeleinden. Voeg sfeerfotografie en/of -video toe om de omgeving van jouw project mee te nemen in de reportage, zodat USP’s en belangrijke eigenschappen van het projectgebied getoond kunnen worden in je verkoopdocumentaties.

< scroll voor meer >

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Interieur fotografie

Interieurfotografie van woningen doen wij met veel passie en met oog voor detail. De mooie combinatie tussen sfeervolle close-ups en frisse overzichtsbeelden maken onze reportages smaakvol. Bij het fotograferen van het interieur hanteren we high-end fototechnieken zoals HDR om een fris beeld te maken van de ruimten. Waar nodig flitsen we om vlakke delen extra in te vullen. De uitzichten uit ramen zijn bij onze fotografie ook zichtbaar, maar alsnog realistisch belicht.

Exterieur fotografie

‘Zonnig’ en ‘groen’ zijn de belangrijkste ingrediënten voor onze woningprojecten-shoots. We brengen het gehele project in een sterke combinatie van details en totalen in beeld, zodat we kunnen laten zien hoe mooi het is om in jouw woningproject te mogen wonen.

Woning Video

Ook met nog niet gerealiseerde nieuwbouwprojecten heeft Nuvastgoed ervaring. Het laten maken van een promovideo is hiervoor zeer geschikt. Met interviews/voice-overs als basis maken we een informatieve video, waarin we sfeershots en/of animaties toevoegen om het plaatje compleet te maken. Maak nog meer indruk bij je publiek door te kiezen voor een stijlvolle en conceptuele lifestyle-shoot (evt. met modellen) om het juiste engagement bij je publiek te creëren.

Meer video's

Sfeer fotografie

Wil je je gerealiseerde project of je project in ontwikkeling promoten aan de hand van op locatie gemaakte sfeerbeelden? Kies dan voor sfeerfotografie en/of -video. Nuvastgoed bespreekt met jou welke POI’s en belangrijke eigenschappen van de omgeving aantrekkelijk zijn om vast te leggen en mee te nemen in je verkoopdocumentaties.

Sfeer video

Om nog meer aandacht bij je potentiële kopers te wekken laat je de omgeving van je project vastleggen in een aantrekkelijke lifestyle-video. Hierbij kan werken met modellen sterk bijdragen aan het gevoel en de inhoud die je je doelgroep mee wilt geven.

Meer video's

Hoogte fotografie

Geef je serie foto’s een extra dimensie met de toevoeging van hoogtefoto’s. Door de hoogte in te gaan kunnen wij het beste perspectief zoeken waardoor de woningen optimaal worden weergegeven. Het levert veelal spraakvolle platen op en het laat dingen zien die vanaf de grond niet zichtbaar zijn. Ook de ligging en het openbaar gebied kunnen vanuit een hoger perspectief beter in beeld gebracht worden.

Lucht fotografie

Woningprojecten zijn heel goed vanuit de lucht te fotograferen. Details komen in lijnenspel heel mooi naar voren en totalen tonen een mooi overzicht van het gehele projectplan.

Lees meer

Luchtfotografie t.b.v. 3D impressies

Luchtfotografie vormt ook een ideale ondergrond voor vogelvluchtimpressies. In het gemaakte beeld wordt door onze visualizers een realistische impressie ingepast. Meer weten over impressies? Kijk dan op onze Visuals-pagina.

visuals
Foto

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets

Contact

Meer bekijken?