Foto
Foto

VIDEO A story to tell

Een verhaal vertellen. Dat kun je het snelste doen met een video. Dit geldt ook bij verhalen over vastgoed. Naast het gebruik van foto’s en begeleidende tekst helpt het gebruiken van video je om jouw verhaal in beknopte vorm over te brengen. De eerste interesse in jouw nieuwbouwproject of vastgoedobject wek je hiermee in slechts enkele minuten.

Reaching for the stars

De videografen van Nuvastgoed kunnen jouw vastgoed sterk presenteren. We werken in eigen huis op hoog niveau met video, editing en animatie, maken gebruik van de nieuwste technieken en kennen de laatste trends. We zijn strevers en leggen de lat hoog.

We love efficiency

Op projecten waarvan we de Strategie en Branding hebben gedaan kunnen we de vastgoedvideo perfect laten aansluiten. We kennen de doelgroep, weten hoe we die kunnen benaderen en hebben veel vastgoedervaring in de organisatie. Voor projecten waarvan wij de visualisaties gemaakt hebben, kunnen wij deze integreren in de daadwerkelijke gefilmde situatie, zodat een perfecte video-inpassing van de toekomstige situatie ontstaat.

Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto

Project Video

Is je nieuwbouwproject gerealiseerd en ben je op zoek naar een professionele en sfeervolle documentatie hiervan? Nuvastgoed heeft jaren ervaring met het vastleggen van nieuwbouwprojecten voor portfolio- en verkoopdoeleinden in mooie detailbeelden, monumentale beweging en de juiste vertaling van architectuur en sfeer. Voeg sfeervideo en/of -fotografie toe om de omgeving van je project mee te nemen in de reportage, zodat je POI’s en belangrijke eigenschappen van het projectgebied kunt tonen in verkoopdocumentaties.

Ook met nog niet gerealiseerde nieuwbouwprojecten heeft Nuvastgoed ervaring. Maak je projectvideo’s sterk en informatief door interviews/voice-overs als basis te gebruiken en voeg interieur-/exterieur-animaties bij in de video om het plaatje compleet te maken. Stijlvolle en conceptuele lifestyle-shoots (evt. met modellen) creëren het juiste engagement bij je publiek. Naast projectvideo's bieden wij ook projectfotografie aan.

Wil je meer zien van onze projectvideo's? Bekijk dan ons portfolio op Youtube. Ben je benieuwd naar projectfoto's, kijk dan op onze fotopagina.

Youtubeprojectfotografie

Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto

Sfeer Video

Wil je, je gerealiseerde project/project in ontwikkeling promoten aan de hand van op locatie gemaakte sfeerbeelden? Kies dan voor sfeervideo en/of fotografie. Nuvastgoed bespreekt met jou welke POI’s en belangrijke eigenschappen van de omgeving aantrekkelijk zijn om vast te leggen en mee te nemen in jouw verkoopdocumentaties. Wellicht wil je laten zien hoe groen de omgeving van je project is, of is jouw project gelegen in een plaats met een gezellige binnenstad. Sfeervideo voegt, t.o.v. stockbeeld, veel toe aan de beleving die je potentiële koper heeft bij het bezoeken van een website of het lezen van een brochure. Wek nog meer aandacht bij potentiële kopers en laat de omgeving van je project vastleggen in een aantrekkelijke foto-sfeerreportage.

Ben je benieuwd naar sfeerfoto's? Kijk dan op onze fotopagina.

sfeerfotografie

Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto

Bouw VIDEO

Is je vastgoed in aanbouw en wil je online updates geven over de voortgang hiervan? In een bouwvideo vertellen we het verhaal van de bouwers en hun gebouw in beeld. Verbreed awareness over je project en toon geïnteresseerden de gehele tijdlijn van de bouw, van start-bouw evenement tot sleuteloverdracht. Nuvastgoed helpt je een planning te maken van belangrijke momenten om in beeld te brengen, afhankelijk van de aard van jouw project en het beschikbare budget.

Wil je meer zien van onze bouwvideo's? Bekijk dan ons portfolio op Youtube. Ben je benieuwd naar bouwfoto's, kijk dan op onze fotopagina.

Youtubebouwfotografie

Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto

Event video

Wil je de sfeer van je event vast laten leggen voor online publicaties? De Videografen van Nuvastgoed zijn van alle markten thuis en kunnen jouw event smaakvol in beeld brengen. Geef je online-imago een boost door professioneel beeld te gebruiken voor je social media posts. Snel beschikken over de beelden? Geen probleem. Nuvastgoed biedt spoedlevering bij persmomenten, eerste paal, hoogste punt bouw, start verkoop etc. Laat mooie momenten in beeld brengen in een fotoreportage om potentiële kopers een smaakvolle samenvatting te geven van jouw event.

Wil je meer zien van onze eventvideo's? Bekijk dan ons portfolio op Youtube. Ben je benieuwd naar projectfoto's, kijk dan op onze fotopagina.

Youtubeeventfotografie

Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto

Exclusieve Woning video

Als woningmakelaar heb je als doel om je aanbod zo snel mogelijk te publiceren op de markt, tegelijkertijd heb je maar één kans om een eerste indruk te geven van je objecten. Nuvastgoed heeft alle know-how en middelen in huis om je een professionele en exclusieve woningpresentatie aan te bieden binnen een acceptabele termijn.

Nuvastgoed biedt aan:
- Dronevideo/-fotografie
- Interieur- en exterieurvideo/-fotografie
- Hoogtefotografie
- 360-graden fotografie

Wil je meer zien van onze exclusieve woningvideo's? Bekijk dan ons portfolio op Youtube. Ben je benieuwd naar exclusieve woningfoto's, kijk dan op onze fotopagina.

Youtubeexclusieve woning-Fotografie

Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto

Beleggers video

Nuvastgoed heeft jaren ervaring in het vastleggen van objecten voor grote marktpartijen in de woonbeleggingssector door heel Nederland. Zoek je naar een professionele en objectieve video- en/of fotografische benadering van je beleggingsobjecten voor verkoopdoeleinden? Nuvastgoed helpt je op weg. Onze video-/fotografen kennen de belangen in kwestie en weten discreet om te gaan met het vastleggen van deze objecten. In welke staat de betreffende objecten ook verkeren, Nuvastgoed weet deze op een representatieve manier in beeld te brengen. Van uitpondprojecten van woningcorporaties tot high-end nieuwbouwprojecten. Maak je project compleet en laat je Investment Memorandum door ons vormgeven.

Wil je meer zien van onze beleggersvideo's? Bekijk dan ons portfolio op Youtube. Ben je benieuwd naar beleggersfoto's, kijk dan op onze fotopagina.

Youtubebeleggersfotografie

Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto

BOG video

Als bedrijfsmakelaar heb je als doel om je aanbod zo professioneel en snel mogelijk te publiceren op de markt. Bij het bekijken van BOG-reportages, verliest de potentiële koper vaak al snel het overzicht. Nuvastgoed beschikt over de middelen en ervaring om een overzichtelijke reportage te maken van jouw bedrijfs onroerend goed, waarin het aanbod in kwestie sterk wordt samengevat, maar je tegelijkertijd niets mist in de presentatie.

Nuvastgoed biedt de volgende diensten aan:
- Dronevideo/-fotografie
- Interieur- en exterieurvideo/-fotografie
- Hoogtefotografie
- 360-graden fotografie

Wil je meer zien van onze BOG-video's? Bekijk dan ons portfolio op Youtube. Ben je benieuwd naar BOG-foto's, kijk dan op onze fotopagina.

Youtubebogfotografie

Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto

Interview video

Nuvastgoed heeft de nodige ervaring en materialen in huis om professionele interviews op te nemen. Wil je ter aanvulling op een bestaande video een voice-over opnemen? Of wil je als basis voor een nieuwe video een interview met een bij jouw project betrokkene laten filmen? Maak je (project)video’s informatiever en inhoudelijker met een interview.

Wil je meer zien van onze interviewvideo's? Bekijk dan ons portfolio op Youtube.

Youtube

Foto

Video combineren met
fotografie?

Meer over Fotografie
Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op