Home dienstenBranding Strategie en Branding

STRATEGIE EN BRANDING

Oogverblindende vastgoedprojecten en bijzondere locaties verdienen briljante ‘creaties’. De creatieve basis voor iedere succesvolle introductie van jouw vastgoedproject leggen we gezamenlijk vast. Jij vertelt, wij denken mee en creëren voor jou een concept dat staat als een huis. Met doordachte plannen, getoetst aan de werkelijkheid, gaan we voor je aan de slag.

Foto
Foto

Branding is EVERYTHING

Aan de totaalontwikkeling van een vastgoedproject gaat altijd heel wat denkwerk vooraf. Tijdens dit strategisch voortraject ontwikkelen we samen een sterke projectstrategie. Dit proces zien we als een ontdekkingsproces. Het doel hiervan is om vanuit elke invalshoek een beter beeld te krijgen van jouw project, doelgroep en doelstellingen. Met een brainstorm brengen we deze aspecten in kaart. We gaan verder in op onderwerpen zoals; potentiële en gewenste doelgroep, de toekomst, wat is de huidige customer journey en welke middelenmix hebben we hiervoor nodig.

Foto

Look and feelof your identity

Alle elementen die uit de brainstorm naar voren komen, vormen de basis voor de ontwikkeling van de concepten. Creatieve gedachtes worden omgezet naar sterke strategie en projectidentiteit. Niet alleen de naam, maar vooral de look and feel maken het project.

Diensten

  • Merkstrategie
  • Communicatie- en digitale strategie
  • Conceptontwikkeling
  • Branding - en merkontwikkeling
  • Visuele identiteit
  • Webdesign
Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op