Home dienstenFOTO EN VIDEOLuchtfotografie

Luchtfotografie

Nuvastgoed verzorgt regelmatig fotovluchten waarin vastgoedobjecten en -projecten worden gefotografeerd. Luchtfotografie geeft een uniek perspectief op jouw onroerend goed, welke niet te vergelijken is met dronefotografie. Dit wordt bereikt door de vlieghoogte in combinatie met de professionele spiegelreflexcamera die gebruikt wordt. Luchtfotografie biedt niet alleen een ander soort beeld dan dronefotografie, het geeft ook mogelijkheden om te fotograferen op plekken waar drones niet mogen vliegen. Tevens kunnen de luchtfoto’s worden gebruikt als realistische ondergrond van vogelvluchtimpressies.

< scroll voor meer >

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

lucht fotografie

Een mooier perspectief voor jouw vastgoedproject kun je bijna niet krijgen. De onmogelijkheden van de drone maakt luchtfotografie met het vliegtuig mogelijk. Met de juiste voorbereidingen hebben wij over vrijwel heel NL vrij spel voor het maken van de mooiste luchtopnames.

Lees meer

Luchtfotografie t.b.v. 3d impressies

Luchtfotografie vormt een ideale ondergrond voor vogelvluchtimpressies. In het gemaakte beeld wordt door onze visualizers een realistische impressie ingepast. Meer weten over impressies? Kijk dan op onze Visuals-pagina.

Foto

Meer weten Of direct een
Afspraak inplannen?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets

Contact

Meer bekijken?