Home dienstenFOTO EN VIDEOLuchtfotografie

de Fotovluchten komen eraan
Meld vrijblijvend jouw locaties aan!

Nuvastgoed verzorgt regelmatig fotovluchten waarin vastgoedobjecten en -projecten worden gefotografeerd. Luchtfotografie geeft een uniek perspectief op jouw onroerend goed, welke niet te vergelijken is met dronefotografie. Dit wordt bereikt door de vlieghoogte in combinatie met de professionele spiegelreflexcamera die gebruikt wordt. Luchtfotografie biedt niet alleen een ander soort beeld dan dronefotografie, het geeft ook mogelijkheden om te fotograferen op plekken waar drones niet mogen vliegen. Tevens kunnen de luchtfoto’s worden gebruikt als realistische ondergrond van vogelvluchtimpressies.

aanmelden

< scroll voor meer >

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Wij maken
luchtfotografie
betaalbaar

Dit doen wij door opdrachten te bundelen in een combinatievlucht. Hoe meer locaties er bij elkaar in de buurt liggen, hoe lager de (vlieg)kosten per locatie worden. Klinkt best logisch toch? Wij vliegen met de beste fotografen over Nederland om jouw project op unieke wijze vast te leggen. Dit doen wij natuurlijk met hoogwaardige fotoapparatuur zodat de beelden levensgroot gebruikt kunnen worden.

Een mooier perspectief voor jouw vastgoedproject kun je bijna niet krijgen! Waar fotografie met de drone beperkt word, biedt luchtfotografie met het vliegtuig juist mogelijkheden. Met de juiste voorbereidingen hebben wij over vrijwel heel NL vrij spel voor het maken van de mooiste luchtopnames. Ben je op zoek naar overzichtsfoto’s vanaf grotere hoogte of juist meer gedetailleerde foto’s van jouw locatie?

Prijzen:

  • Combinatievlucht v.a. € 300,- tot € 500,- excl. BTW
    (15 luchtfoto’s)
  • Specifieke beelden voor vogelvluchtimpressies? Hiervoor geldt een toeslag van € 200,- excl. BTW
    (25 luchtfoto’s)

Meld je locaties vrijblijvend aan!
Sluitingsdatum 7 juni 2023.

aanmelden

Prijzen combinatievlucht al van € 300,- tot € 500,- per locatie

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen binnen een bepaald gebied.

Foto
Foto

Specifieke beelden
Voor inpassing 3d
Vogelvlucht-impressies

Wanneer je kiest voor deze optie vliegen we extra rondes om jou locatie om zoveel mogelijk perspectieven vast te leggen om jouw of onze visuals in te passen. Een goede briefing is natuurlijk erg belangrijk. Met de juiste briefing op zak doen wij ons uiterste best om jouw locatie zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Prijs: € 200,- (excl. BTW) toeslag per locatie.

Foto

Wat hebben wij
van je nodig?

  • Een overzichtje van google maps met daarin aangegeven om welke locatie het gaat.

  • Heb je toch specifieke standpunten nodig voor 3D vogelvluchtbeelden? Geef in het overzichtje gelijk aan vanuit welke standpunten de foto’s gemaakt moeten worden.
  • Heb je specifieke tijden nodig? Dan kunnen wij deze helaas niet in de combinatievlucht meenemen. Uiteraard kunnen we hiervoor een losse vlucht inplannen, maar daar liggen dan de kosten aanzienlijk hoger.

aanmelden
image

Luchtfoto’s
combineren
met project-
fotografie?

Kies dan voor onze projectfotografie op straatniveau. Jouw nieuwbouwproject krijgt bij ons de liefde die het verdient! Combineer de luchtfoto’s met de mooiste serie beelden vanaf straatniveau. Onze architectuurfotografen brengen jouw gerealiseerde project op unieke wijze in beeld met gevoel voor detail en kwaliteit. Onze fotografiestijl kenmerkt zich door de frisse beelden met strakke lijnen en composities.

meer weten
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

10% korting i.c.m. luchtfotografie aanmelden

Foto

Meer weten Of direct een
Afspraak inplannen?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets

Contact

Meer bekijken?