Investments

Nuvastgoed heeft jaren ervaring in het vastleggen van objecten door heel Nederland voor grote marktpartijen in de woonbeleggingssector. Zoek je naar een professionele en objectieve foto- en videografische benadering van jouw beleggingsobjecten voor verkoopdoeleinden? Nuvastgoed helpt je op weg. Onze fotografen en videografen kennen de belangen in kwestie en weten discreet om te gaan met het vastleggen van deze objecten. In welke staat de betreffende objecten ook verkeren, Nuvastgoed weet deze op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen. Van uitpondprojecten van woningcorporaties tot high-end nieuwbouwprojecten.

< scroll voor meer >

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Interieur fotografie

Interieurfotografie voor investeringsportefeuilles is toch een vak apart. Afhankelijk van de aard van de investering brengen wij de essentie in beeld! Bij winkelruimtes ligt de focus vaak op drukke straten en de relatie tot grotere winkelketens. Voor zorginstellingen ligt meer de focus op de algemene ruimtes om een goed beeld te geven bij het betreffende complex. De mooie combinatie tussen sfeervolle close-ups en frisse overzichtsbeelden maken onze reportages smaakvol.

exterieur fotografie

Exterieurbeelden van beleggingsobjecten brengen wij stijlvol en commercieel in beeld. Ons referentiewerk zegt genoeg over de kwaliteit die we leveren. Naast kwaliteit kennen wij de belangen in kwestie en weten discreet om te gaan bij het fotograferen van beleggingsportefeuilles.

Sfeer fotografie

Wil je je beleggingsobjecten promoten aan de hand van op locatie gemaakte sfeerbeelden? Kies dan voor sfeerfotografie en/of -video. Nuvastgoed bespreekt met jou welke POI’s en belangrijke eigenschappen van de omgeving aantrekkelijk zijn om vast te leggen en mee te nemen in je verkoopdocumentaties.

Investments Video

Zoek je naar een professionele en creatieve benadering van je beleggingsobjecten voor verkoopdoeleinden? Nuvastgoed helpt je op weg. Onze vakmensen kennen de belangen in kwestie en weten discreet om te gaan met het vastleggen van deze objecten. De mogelijkheden met video zijn eindeloos, laat ons meedenken over de mogelijkheden.  

Meer video's

Hoogte fotografie

Met hoogtefoto’s kunnen we een mooi overzicht geven van de gehele portefeuille, wat handig is voor in investment memoranda. Investment Memoranda kun je ook door ons laten vormgeven.

Lucht fotografie

Jouw locatie is nog mooier vanuit de lucht! Wij fotograferen veel beleggingsobjecten verspreid over heel Nederland. Waar binnenstedelijk de dronefotografie beperkt is door No-fly-zones kunnen we vanuit het vliegtuig veel meer!

Lees meer
Foto

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets

Contact

Meer bekijken?