FOTOGRAFIE

Foto
Foto
Foto

Dreams coming true

De realistatie van jouw project is de realistatie van dromen. Visies, architectonisch en sociaal-maatschappelijk. Onze fotografen brengen deze visie in beeld, met focus op de juiste onderwerpen en thema's. Onze fotografie is het bewijs van jouw dromen.

Reaching for The Stars

Bij Nuvastgoed kunnen we met onze fotografen en vastgoedervaring jouw vastgoed het beste presenteren. Wij werken in eigen huis op hoog niveau met concepting, fotografie en editing. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en kennen de laatste trends. We zijn strevers en leggen de lat hoog.

We love efficiency

Voor projecten waarvan wij de Strategie en Branding hebben gedaan kunnen wij de vastgoedvideo perfect laten aansluiten. We kennen de doelgroep, weten hoe we die kunnen benaderen en hebben veel vastgoedervaring in de organisatie. Voor projecten waarvan wij de visualisaties gemaakt hebben, kunnen wij deze integreren in de daadwerkelijke gefilmde situatie, zodat een perfectie video-inpassing van de toekomstige situatie ontstaat.

Project Fotografie

Is jouw vastgoedproject gerealiseerd en ben je op zoek naar een professionele en sfeervolle documentatie hiervan? Nuvastgoed heeft jaren ervaring met het vastleggen van nieuwbouwprojecten voor portfolio- en verkoopdoeleinden. Voeg sfeerfotografie toe om de omgeving van jouw project mee te nemen in de reportage, zodat je points of interests (POI) en belangrijke eigenschappen van het projectgebied kunt tonen in de verkoopdocumentatie.

Wil je meer zien van onze projectfotografie? Bekijk dan ons portfolio. Ben je benieuwd naar projectvideo's, kijk dan op onze videopagina.

Naar portfolio Naar Projectvideo

Sfeer Fotografie

Wilt u, uw gerealiseerde project/project in ontwikkeling promoten aan de hand van op locatie gemaakte sfeerbeelden? Kies dan voor sfeerfotografie en/of video. Nuvastgoed bespreekt met u welke POI’s en belangrijke eigenschappen van de omgeving aantrekkelijk zijn om vast te leggen en mee te nemen in uw verkoopdocumentaties. Wellicht wilt u laten zien hoe groen de omgeving van uw project is, of is uw project gelegen in een plaats met een gezellige binnenstad. Sfeerfotografie voegt, t.o.v. stockfoto’s, veel toe aan de beleving die uw potentiële koper heeft bij het bezoeken van een website of het lezen van een brochure. Wek nog meer aandacht bij potentiële kopers en laat de omgeving van uw project vastleggen in een aantrekkelijke lifestyle-video.

Wil je meer zien van onze sfeerfotografie? Bekijk dan ons portfolio. Ben je benieuwd naar sfeervideo's, kijk dan op onze videopagina.

Naar portfolio Naar Sfeervideo

Bouw FOTOGRAFIE

Is jouw vastgoed in aanbouw en wil je online updates geven over de voortgang hiervan? In een bouwreportage vertellen we het verhaal van de bouwers en hun gebouw in beeld. Verbreed awareness van jouw project en toon geïnteresseerden de gehele tijdlijn van de bouw, van start-bouw evenement tot sleuteloverdracht. Nuvastgoed helpt jou een planning te maken van belangrijke momenten voor fotografie, afhankelijk van de aard van uw project en het beschikbare budget.

Wil je meer zien van onze bouwfotografie? Bekijk dan ons portfolio. Ben je benieuwd naar bouwvideo's, kijk dan op onze videopagina.

Naar portfolio Naar Bouwvideo

Beleggers FOTOGRAFIE

Nuvastgoed heeft jaren ervaring in het vastleggen van objecten voor grote marktpartijen in de woonbeleggingssector door heel Nederland. Zoek je naar een professionele en objectieve fotografische benadering van jouw beleggingsobjecten voor verkoopdoeleinden? Nuvastgoed helpt je op weg. Onze fotografen kennen de belangen in kwestie en weten discreet om te gaan met het vastleggen van deze objecten. In welke staat de betreffende objecten ook verkeren, Nuvastgoed weet deze op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen. Van uitpondprojecten van woningcorporaties tot high-end nieuwbouwprojecten.

Wil je meer zien van onze beleggersfotografie? Bekijk dan ons portfolio. Ben je benieuwd naar beleggersvideo's, kijk dan op onze videopagina.

Naar portfolio Naar beleggersvideo

Lucht FOTOGRAFIE

Nuvastgoed verzorgt regelmatig fotovluchten, waarin vastgoedobjecten en -projecten worden gefotografeerd. Luchtfotografie geeft een uniek perspectief op jouw onroerend goed, welke niet te vergelijken is met dronefotografie. Dit wordt bereikt door de vlieghoogte in combinatie met de professionele spiegelreflexcamera die gebruikt wordt. Luchtfotografie biedt niet alleen een ander soort beeld dan dronefotografie, het geeft ook mogelijkheden om te fotograferen op plekken waar drones niet mogen vliegen. Tevens kunnen de luchtfoto’s worden gebruikt als realistische ondergrond van vogelvluchtimpressies.

Wil je meer zien van onze luchtfotografie? Bekijk dan ons portfolio.

Naar Portfolio

BOG fotografie

Als bedrijfsmakelaar heb je als doel om het aanbod zo professioneel en snel mogelijk te publiceren op de markt. Bij het bekijken van BOG-reportages, verliest de potentiële koper vaak al snel het overzicht. Nuvastgoed beschikt over de middelen en ervaring om een overzichtelijke reportage te maken van uw bedrijfsonroerend goed, waarin het aanbod in kwestie wordt samengevat, maar je tegelijkertijd niets mist in de representatie.

Wil je meer zien van onze BOG-fotografie? Bekijk dan ons portfolio. Ben je benieuwd naar BOG-video's, kijk dan op onze videopagina.

Naar portfolio Naar BOG-video

Exclusieve Woningfotografie

Als woningmakelaar heb je als doel om het aanbod zo snel mogelijk te publiceren op de markt, tegelijkertijd heb je maar één kans om een eerste indruk te geven van de objecten. Nuvastgoed heeft alle know-how en middelen in huis om een professionele en exclusieve woningpresentatie aan te bieden binnen een acceptabele termijn. Zo kunnen wij de volgende producten bieden.

Ben je benieuwd naar projectvideo's, kijk dan op onze videopagina.

Naar Exclusieve woningvideo

Event fotografie

Wil je de sfeer van jouw event vast laten leggen voor online publicaties? De fotografen van Nuvastgoed zijn van alle markten thuis en kunnen jouw event smaakvol fotograferen. Geef je online-imago een boost door professioneel beeld te gebruiken voor alle social media posts.

Wil je meer zien van onze eventfotografie? Bekijk dan ons portfolio. Ben je benieuwd naar eventvideo's, kijk dan op onze videopagina.

Naar portfolio Naar Eventvideo

PORTRET fotografie

Onze fotografen hebben ervaring in een breed spectrum van disciplines binnen de fotografie. Zo kan je ons inzetten om creatieve en originele portretfoto’s te maken van medewerkers, klanten, evt. andere betrokkenen bij uw projecten, etc. Breng niet alleen je projecten, maar ook de mensen in beeld om een complete representatie te creëren van jouw organisatie.

Wil je meer zien van onze portretfotografie? Bekijk dan ons portfolio.

Naar portfolio

Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op