EXTERIEURVISUALS

Exterieurvisualisaties op het hoogste niveau, soms zo goed dat je nog een keer kijkt of het geen foto is. Dat is het doel van ons creatieve visualisatieteam. Wij werken al jaren met de meest hoogwaardige visualisatiesoftware zoals 3ds Max en V-ray. Inmiddels zijn wij trouw visualisatiepartner van een aantal grote projectontwikkelaars. U heeft onze beelden ongetwijfeld voorbij zien komen.

WE FOCUS ONTHE BEST WORKFLOW

Onze kwaliteit staat als een huis, even zo belangrijk is het proces naar dit resultaat. Ons werkproces is zo ingericht dat wij altijd een interne controle uitvoeren, voordat de beelden de deur uit gaan. Klinkt vanzelfsprekend maar is zeker niet altijd het geval. Wij maken alle visualisaties in-house met Nederlandse professionals die ervaring hebben met Nederlandse vastgoedprojecten, styling, straatinrichting etc. Hierdoor zitten wij vaak spot-on en dat helpt weer in een soepel werkproces.

NOT JUST A ONE NIGHT STAND BUT A SUSTAINABLE RELATION

Wij werken met een projectmanagementtool om het proces en de planning altijd optimaal te kunnen bewaken. Wij willen niets liever dan vaste opdrachtgevers waar wij de mooiste projecten samen mee kunnen oppakken. Een samenwerking waar je als opdrachtgever met weinig aansturing een optimaal resultaat krijgt. Om dit te bereiken gaan we ver voor jou. Jouw deadline is ook onze deadline en daar doen we alles aan om die te halen.

VISUALS MEETS PHOTOGRAPHY

Uniek bij Nuvastgoed is dat wij een totaalpakket voor je vastgoedproject kunnen aanbieden. Dit houdt ook in dan wij andere professionals van onze organisatie kunnen betrekken bij het visualisatieproces. Zo betrekken wij altijd onze fotografen om de meest optimale standpunten te bepalen, belichtingen in te stellen en voor de perfecte fotoinpassingen.

Diensten

  • Exterieurvisualisatie
  • Vogelvluchtvisualisatie
  • Avondvisualisatie
  • Sfeervisualisatie
  • Animatie
  • 360 graden tour
  • Woningconfigurator
  • Aanzichten
Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op