Home dienstenFOTO EN VIDEOExclusieve Woningen

Exclusieve woningen

Exclusieve woningen hebben extra liefde nodig van onze architectuurfotografen. De fijne architectonische details en de sfeervolle buitenruimtes krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Combineer de fotografie met een stuk lifestyle en we kunnen echt meerwaarde creëren in de reportages. Het resultaat? Unieke beelden waar de bouwkwaliteit vanaf spat! Nuvastgoed heeft alle middelen en know-how in huis om professionele en exclusieve beelden te leveren voor diverse doeleinden.

< scroll voor meer >

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Interieur fotografie

Bij het fotograferen van het interieur hanteren we high-end fototechnieken zoals HDR om een fris beeld te maken van de ruimten. Waar nodig flitsen we om vlakke delen extra in te vullen. De uitzichten uit ramen zijn bij onze fotografie ook zichtbaar, maar alsnog realistisch belicht.

exterieur fotografie

Bij het fotograferen van het exterieur nemen we, naast de karakteristieke eigenschappen van het ontwerp van de woning, ook de tuin mee in de beelden. De toevoeging van avondfotografie maakt een reportage helemaal af.

Exclusieve woningvIdeo

Luxery living, dat is het gevoel wat we in de video vast moeten leggen! Wegdromen in de sfeer en de hoogwaardige details van de exclusieve woning, met video kunnen we dit nog beter! Laat de woning leven door lifestyle toe te voegen en we verwerken dit in een stijlvolle videomontage. Hiermee kunnen we een nog hogere attentiewaarde creëren dan bij fotografie.

Meer video's

Hoogte fotografie

Vanuit de lucht kunnen we de ligging en omgeving van je woning sterk in beeld brengen. Ook geeft het unieke perspectief de reportage een exclusieve uitstraling.

Lucht fotografie

Woningprojecten zijn heel goed vanuit de lucht te fotograferen. Details komen in lijnenspel heel mooi naar voren en totalen tonen een mooi overzicht van het gehele projectplan.

Lees meer
Foto

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets

Contact

Meer bekijken?