Home diensten Websites

Websites

Foto
Foto

Websites

De websites van Nuvastgoed zijn mooie en strakke websites die uiterst geschikt zijn voor jouw vastgoedproject. Door onze ervaren webdesigners en front-end-developers zijn onze websites visueel en technisch van het allerhoogste niveau.

LEES MEER

WONINGSELECTOR

Overzichtelijk meer informatie over de aangeboden woningen geven? Onze intelligente woningselector is hier ideaal voor. De woningselector maakt woningen in een vogelvlucht of situatietekening eenvoudig aanklikbaar, waardoor de geïnteresseerde in één oogopslag de verkoopstatus en prijs kan vinden. Wij bieden de functionaliteit om te kunnen filteren op bijvoorbeeld beschikbaarheid, prijs, woonoppervlakte, perceeloppervlakte en slaapkamers. De filters zijn uit te breiden naar wens. De woningselector is geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel, zodat deze altijd en overal te gebruiken is.

LEES MEER

ONLINE MARKETING

Een groot deel van de acquisitie vindt plaats via online kanalen. Marketing via social media en Google Ads is inmiddels onmisbaar geworden voor een succesvolle verkoopcampagne. Wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep in aanraking komt met jouw project.

Foto

Meer weten?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets!

Contact
Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op