Home diensten Websites

Websites

Foto
Foto

Websites

Vastgoedwebsites van Nuvastgoed. De mooiste en strakste websites speciaal ontwikkeld voor vastgoedprojecten. Wij combineren ons Nuvastgoed CMS met de kwaliteiten van onze vormgeving afdeling om de mooiste maar ook technisch beste websites te maken.

LEES MEER

WONINGSELECTOR

Overzichtelijk meer informatie over de aangeboden woningen geven? Onze intelligente woningselector is hier ideaal voor. De woningselector maakt woningen in een vogelvlucht of situatietekening eenvoudig aanklikbaar, waardoor de geïnteresseerde in één oogopslag de verkoopstatus en prijs kan vinden. Wij bieden de functionaliteit om te kunnen filteren op bijvoorbeeld beschikbaarheid, prijs, woonoppervlakte, perceeloppervlakte en slaapkamers. De filters zijn uit te breiden naar wens. De woningselector is geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel, zodat deze altijd en overal te gebruiken is.

LEES MEER

WONINGCONFIGURATOR

Een woning samenstellen met onze woningconfigurator werkt grotendeels hetzelfde zoals je online een auto samenstelt. De Nuvastgoed woningconfigurator zorgt voor een klantgericht verkoopproces, neemt werk van kopersbegeleiders uit handen en vergroot het verkoopresultaat door de extra verkoop van opties. 

LEES MEER

ONLINE MARKETING

Een groot deel van de acquisitie vindt plaats via online kanalen. Marketing via social media en Google Ads is inmiddels onmisbaar geworden voor een succesvolle verkoopcampagne. Wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep in aanraking komt met jouw project.

Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op