Home diensten VISUALS

VISUALS

Foto
Foto

EXTERIEURVisuals

Exterieurvisualisaties op het hoogste niveau, soms zo goed dat je nog een keer kijkt of het geen foto is. Dat is het doel van ons creatieve visualisatieteam. Wij werken al jaren met de meest hoogwaardige visualisatiesoftware, zoals 3ds Max en V-ray. Inmiddels zijn wij trouw visualisatiepartner van een aantal grote projectontwikkelaars. U heeft onze beelden ongetwijfeld voorbij zien komen.

LEES MEER

INTERIEURVisuals

Sfeervolle interieurvisualisaties gebaseerd op de laatste trends van NU. Onze visualisers hebben een achtergrond in interieurstyling en combineren deze vaardigheden met visualisatiesoftware voor de meest sfeervolle en fotorealistische interieurvisuals. Ontdek zelf de sfeervolle visuals die wij recent hebben gemaakt.

LEES MEER

SFEERPLATTEGRONDEN

Nuvastgoed staat bekend om de hoogwaardige sfeerplattegronden, die wij in eigen huis maken. Deze sfeerplattegronden worden volledig op smaak ingericht naar de laatste trends van NU. Naast onze grote meubelbibliotheek hebben wij ook de creatieve vrijheid om bij het maken van de sfeerplattegronden een deel van de meubels op maat te maken. Ontdek zelf de aantrekkelijke sfeerplattegronden die wij recent hebben gemaakt.

LEES MEER

HIGH-END
VISUALIZATIONS

Voor high-end visuals hebben wij een aparte tak. Studio Envy, ga voor meer informatie naar de website van Envy.

Naar website

Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op