Home diensten Foto en Video

Foto en Video

Foto
Foto

Best of Both worlds

Nuvastgoed heeft jaren ervaring met het in beeld brengen van vastgoed voor een diversiteit aan doeleinden. Of u nu projectontwikkelaar, vastgoedbelegger of makelaar bent, bij ons kunt u terecht voor de beste beelden van uw vastgoed. Bij Nuvastgoed fotograferen en filmen we met aandacht voor compositie en lijnen in sfeervolle reportages. De samenkomst van architectuur en lifestyle is de basis voor elke succesvolle campagne. Laat je overtuigen en kijk verder binnen een van onderstaande thema’s.

IMPRESS AND STAND OUT

Het verschil zien tussen opvallen en indruk maken. Onze foto- en videografen zijn allround opgeleid en hebben allen een specialisatie en passie voor architectuur. Ze hebben gevoel voor compositie, strakke lijnen en gaan door tot ze het perfecte beeld hebben.

IT’S A LIFESTYLE

Het is ons vak! We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Altijd op zoek naar het beste beeld. Letten op details en zoeken naar het juiste sociale en/of menselijke engagement in beelden. Onze beelden moeten altijd net even wat meer hebben dan het architectectonische beeld ansich. Deze eigenschappen streven wij na in ons werk.

THERE’S MORE

Uniek bij Nuvastgoed is dat wij een totaalpakket voor je vastgoedproject kunnen aanbieden. Dit geldt natuurlijk ook voor de fotografie die samenwerkt met alle andere teamleden. Voor de brochures en websites vangen we de juiste sfeerbeelden, voor de exterieurvisualisaties zorgen we voor de juiste fotoinpassingen en voor de interieurvisualisaties voor passende uitzichten. Ook de videografen werken samen met de animators om de impressies in te passen in de videoanimaties.

Foto

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets

Contact

Meer bekijken?