Home dienstenFOTO EN VIDEOCommercieel Vastgoed

Commercieel vastgoed

Als vastgoedeigenaar of makelaar heb je als doel om het aanbod zo professioneel en zo snel mogelijk online te publiceren. Bij het online bekijken van de promotiemiddelen verliest de potentiële koper/huurder al snel het overzicht. Nuvastgoed beschikt over de middelen en ervaring om jouw commerciële vastgoed op unieke en overzichtelijke wijze in beeld te brengen.

< scroll voor meer >

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Interieur fotografie

Binnen halen we storende voorwerpen weg, en laten we zoveel mogelijk natuurlijk licht binnenkomen door raamverduistering te openen. Bij grote objecten nemen we de meest belangrijke en aantrekkelijke ruimtes mee in de reportage, zodat het overzicht in je publicaties behouden blijft.

exterieur fotografie

Bij het maken van exterieurbeelden zijn het meenemen van praktische en karakteristieke eigenschappen van het gebouw ons uitgangspunt. Het maken van 360-graden foto’s is ook mogelijk.

Video

In video’s van commercieel vastgoed laten we net even meer zien van het pand dan we met alleen foto’s kunnen doen. Zo worden bijvoorbeeld de aansluitingen/routes door het pand duidelijker. Ook kunnen we animaties/impressies inpassen in de video, waardoor plannen voor het object duidelijk uiteen worden gezet.

Meer video's

Hoogte fotografie

Met hoogte-fotografie kunnen we de ligging van het object alsook belangrijke USP’s in de omgeving laten zien. Overzicht geven over het object, de uitvalswegen en het terrein waar het op staat, is ook een sterke eigenschap van hoogtefotografie.

lucht fotografie

Nuvastgoed verzorgt regelmatig fotovluchten waarin vastgoedobjecten en -projecten worden gefotografeerd. Luchtfotografie biedt een ander soort perspectief dan dronefotografie en het geeft ook mogelijkheden om te fotograferen op plekken waar drones niet mogen vliegen.

Lees meer
Foto

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets

Contact

Meer bekijken?