Bouw

Is jouw vastgoed in aanbouw en wil je online updates geven over de voortgang hiervan? In een bouwreportage vertellen we het verhaal van de bouwers en hun gebouw in beeld. Verbreed awareness voor jouw project en toon geïnteresseerden de gehele tijdlijn van de bouw, van start-bouw evenement tot sleuteloverdracht. Nuvastgoed helpt jou een planning te maken van belangrijke momenten voor fotografie/video, afhankelijk van de aard van je project en het beschikbare budget.

< scroll voor meer >

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Bouw fotografie

Sfeervolle bouwreportages die de bouwstatus en de bouwkwaliteit van het project goed vertegenwoordigen. Mooie totaaloverzichten afgewisseld met close-ups van de hardwerkende bouwvakkers. Hoe tof is dat! Verdeeld over diverse momenten in het bouwproces kunnen we een mooi totaalbeeld creëren van het bouwproject en kan dienen als mooi referentiemateriaal van jullie meesterwerk.

Bouw Video

Laat mooie momenten in beeld brengen in een video om potentiële kopers/huurders een smaakvolle samenvatting te geven van het bouwproject. Laat hierbij bijvoorbeeld de uitvoerder de kijkers meenemen in het proces en informeren over de voortgang. Ook formele momenten zoals de eerste paal, hoogste punt of opleveringen zijn leuke momenten om in video vast te leggen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Meer video's

Event fotografie

Wil je de sfeer van je event vast laten leggen voor online publicaties? De foto- en videografen van Nuvastgoed zijn van alle markten thuis en kunnen jouw event smaakvol in beeld brengen. Geef je online-imago een boost door professioneel beeld te gebruiken voor je social media posts. Snel beschikken over de beelden? Geen probleem. Nuvastgoed biedt spoedlevering bij persmomenten, eerste paal, hoogste punt bouw, start verkoop, etc.

Portret fotografie

Vertel het verhaal van de bouwers en laat daarbij portretten maken van degenen die jouw nieuwbouwproject mogelijk hebben gemaakt. Portretfoto’s zijn goed te gebruiken bij interviews of als illustratie in verkoopdocumentaties.

Hoogte fotografie

Hoogtefotografie geeft in bouwupdates een mooi overzicht van het gehele plan, waarmee je de voortgang van de bouw goed kunt bijhouden in beeld. Naast alle mooie beelden op ooghoogte is hoogtefotografie inmiddels niet meer weg te denken uit de bouwupdates.

Lucht fotografie

Jouw bouwproject is nog mooier vanuit de lucht! Wij fotograferen veel (potentiële) bouwlocaties, projecten waar de bouw in volle gang is en natuurlijk ook de volledig gerealiseerde projecten. Waar de dronefotografie beperkt is door No-fly-zones kunnen we vanuit het vliegtuig veel meer!

Lees meer
Foto

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Neem direct contact op met Stephan Bervoets

Contact

Meer bekijken?