Voor Beleggers

Foto
Foto
Foto

Fotografie vastgoedportefeuilles

Nuvastgoed heeft jaren ervaring in het vastleggen van objecten voor grote marktpartijen in de woonbeleggingssector door heel Nederland. Zoek je naar een professionele en objectieve fotografische benadering van jouw beleggingsobjecten voor verkoop- en/of taxatiedoeleinden? Nuvastgoed helpt je op weg. Onze fotografen kennen de belangen in kwestie en weten discreet om te gaan met het vastleggen van deze objecten. In welke staat de betreffende objecten ook verkeren, Nuvastgoed weet deze op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen. Van uitpondprojecten van woningcorporaties tot high-end nieuwbouwprojecten.

VIDEOGRAFIE A story to tell

Een verhaal vertellen. Dan kan je het beste doen met een video. Dit geldt ook voor vastgoed. Elk nieuwbouwproject, vastgoedobject heeft een hoop te vertellen. Vaak wordt dit gedaan in de vorm van tekst met begeleidende beelden. Dit is natuurlijk goed, maar video is beter en efficiënter in het verstrekken van veel informatie, georganiseerd, in een korte tijd. Nuvastgoed is jouw videopartner.

Reaching forthe stars

Bij Nuvastgoed kunnen wij met onze videografen en vastgoedervaring jouw vastgoed het beste presenteren. Wij werken in eigen huis op hoog niveau met video, editing en animatie. We maken gebruik van de nieuwste technieken en kennen de laatste trends. We zijn strevers en leggen de lat hoog.

We love efficiency

Voor projecten waar wij de Strategie en Branding van hebben gedaan kunnen wij de vastgoedvideo perfect hierbij aan laten sluiten. We kennen de doelgroep, weten hoe we die benaderen en hebben veel vastgoedervaring in de organisatie. Voor projecten waar wij de visualisaties van hebben gemaakt kunnen wij deze integreren in de daadwerkelijke situatie zodat een perfectie video inpassing van de toekomstige situatie ontstaat.

Highlights

  • Promovideo
  • Socialvideo
  • Vlog’s
  • Webinarvideo
  • Vastgoedanimatie
Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto
Play button Thumbnail foto
Nuvastgoed - We've got this

Wij zijn klaar om jouw vastgoedproject op de kaart te zetten

Neem contact op